Contact

Contactgegevens

Holwerderweg 7, 9101 PA Dokkum

(0519) 220 606

 info@beldock.nl

(0519) 296 591

Kvk: 01063190

Maandag – Vrijdag: 08:00 – 17:00

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze containers of de mogelijkheden? Laat uw gegevens dan hieronder achter. U ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie van ons.
Wij staan u met plezier te woord!OVER ONS BEDRIJF

VOOR ELKE WENS OF VRAAG EEN CONTAINER!

Beldock Containers is meer dan alleen een containerspecialist voor zeecontainers en andere containers. Wij zijn ook Containergek! Wij geloven dat voor elke behoefte een passende container gevonden kan worden! En die behoefte gaat soms verder dan opslag of transport. Zo bieden we containers met mogelijkheden voor een mobiele showroom, popup stores of zelf permanente bewoning. Een Zeecontainer is meer dan alleen een container! Wij verrassen graag met alle mogelijkheden. U vindt Beldock Containers in het noorden van Nederland. In Dokkum om precies te zijn.

MEER DAN 25 JAAR CONTAINERSPECIALIST

Beldock Containers heeft meer dan 25 jaar ervaring in zeecontainers en andere containers. Naast de standaard containers hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd in containers op maat. Kijk ook zeker eens bij onze Container Specials. Wilt u meer informatie over onze containers, onze service en de mogelijkheden? Ons team zit op werkdagen voor u klaar! Vraag een offerte aan, stuur een e-mail of bel ons op telefoonnummer: 0519 220 606

BEKIJK EEN GREEP UIT ONZE SPECIALE CONTAINERS OM EEN INDRUK TE KRIJGEN