ALLE SOORTEN EN MATEN ZEECONTAINERS

Met meer dan 25 jaar ervaring is Beldock dé Nederlandse specialist in zeecontainers. Het assortiment bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers. Deze containers kunt u kopen maar ook huren. Aan u de keus. Wij helpen u graag met een goed advies! En de prijs? Deze is altijd scherp, transparant en marktconform. Informeert u zelf!

Prijzen zeecontainers

De prijzen van zeecontainers fluctueren per dag. Informeer daarom snel naar de beste prijs en een passend advies. Binnen een werkdag ontvangt u antwoord! Directe lijnen en weinig overheadkosten zijn de voordelen zodat u altijd verzekerd van de beste online prijs.

Het aanbod van

Zeecontainers

Zeecontainer 20 ft gebruikt

Zeecontainer 20 ft gebruikt

Onze 20 ft gebruikte zeecontainers zijn wind en waterdicht. Daarnaast hebben ze ook goede, stevige hardhouten vloeren en goed sluitende deuren.
Zeecontainer 20 ft Beldock Zeecontainers

Zeecontainer 20 ft nieuw

Wij verhuren en verkopen nieuwe zeecontainers in 20 ft. De containers zijn wind en waterdicht en worden geleverd in de kleur RAL 5010 (Blauw)

Zeecontainer 40 ft gebruikt

Zeecontainer 40 ft gebruikt

Onze 40 ft gebruikte zeecontainers zijn altijd wind en waterdicht. Daarnaast hebben ze goede stevige hardhouten vloeren en goed sluitende deuren.

Zeecontainer 40 ft nieuw

Wij verhuren en verkopen nieuwe zeecontainers in 40 ft. Of het nu gaat om (tijdelijke) opslag goederen of verscheping, voor elke wens is er een zeecontainer! 

De juiste container niet gevonden?

Kunt u de zeecontainer die u zocht niet vinden of heeft u speciale wensen? Voor elke vraag is er een container! Laat het ons gerust weten. Meedenken en het zoeken naar de container die bij uw behoefte past is ons toevertrouwd. Kijk ook eens bij onze projecten en container specials. Met een container is (bijna) alles mogelijk!

Onze zeecontainers franco en snel geleverd

Beldock biedt u de zeecontainers franco huis geleverd aan. De prijs is dus inclusief levering bij u aan huis. Zo heeft u zelf geen omkijken en wordt de zeecontainer voor uw deur geleverd!

Specialist in containers Beldock

Naast een specialist in zeecontainers en andere containers zijn we ook containergek! Wij geloven dat voor elke behoefte een passende container gevonden kan worden. En die behoefte gaat soms verder dan opslag of transport. Containers met mogelijkheden van een mobiele showroom, popup stores of zelf permanente bewoning. Wij verrassen graag met alle mogelijkheden. U vindt ons in het noorden van Nederland.

Het team van Beldock