Alle soorten en maten zeecontainers

Met meer dan 25 jaar ervaring is Beldock dé Nederlandse specialist in zeecontainers. Het assortiment bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers. Deze containers kunt u kopen maar ook huren. Aan u de keus. Wij helpen u graag met een goed advies! En de prijs? Deze is altijd scherp, transparant en marktconform. Informeert u zelf!

Prijzen Zeecontainers

De prijzen van zeecontainers fluctueren per dag. Informeer daarom snel naar de beste prijs en een passend advies. Binnen een werkdag ontvangt u antwoord! Directe lijnen en weinig overheadkosten zijn de voordelen zodat u altijd verzekerd van de beste online prijs.

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

BINNEN 1 WERKDAG EEN OFFERTE/PRIJS

ZOWEL KOOP ALS HUUR

SCHERPE MARKTCONFORME PRIJZEN

HET AANBOD IN ZEECONTAINERS

Zeecontainer niet gevonden?

Kunt u de gewenste Zeecontainer niet vinden of heeft u speciale wensen of eisen? Voor elke vraag is er een Zeecontainer! Laat het ons gerust weten. Meedenken en het zoeken naar de container die bij uw behoefte past is ons toevertrouwd. Kijkt u ook eens bij onze projecten en container specials. Met een Zeecontainer is (bijna) alles mogelijk!

Zeecontainers franco en snel geleverd

Beldock biedt u de zeecontainers franco huis geleverd aan. De prijs is dus inclusief levering bij u aan huis. Zo heeft u zelf geen omkijken en wordt de container voor uw deur geleverd!

Zeecontainerspecialist Beldock

Naast een specialist in containers zijn we ook Containergek! Wij geloven dat voor elke behoefte een passende container gevonden kan worden. En die behoefte gaat soms verder dan opslag of transport. Containers met mogelijkheden van een mobiele showroom, popup stores of zelf permanente bewoning. Een Zeecontainer is meer dan alleen een container! Wij verrassen graag met alle mogelijkheden. U vindt ons in het noorden van Nederland.

Het team van Beldock