Snel extra ruimte nodig? Bekijk onze voordelige Opslagcontainers

Huur of koop een slimme opslagcontainer wanneer u behoefte hebt aan extra ruimte! Een Opslagcontainer is dé oplossing wanneer een 20ft of 40 ft te groot voor u is. Een opslagcontainer huren of kopen is beide mogelijk. Wij helpen u graag met een scherpe prijs en een passend advies. Sla uw goederen of inboedel direct op!

Prijzen opslagcontainers

De prijzen van containers fluctueren per dag. Informeer daarom snel naar de beste prijs en een passend advies. Binnen een werkdag ontvangt u antwoord! Directe lijnen en weinig overheadkosten zijn de voordelen zodat u altijd verzekerd van de beste online prijs.

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

BINNEN 1 WERKDAG EEN OFFERTE/PRIJS

ZOWEL KOOP ALS HUUR

SCHERPE MARKTCONFORME PRIJZEN

HET AANBOD IN OPSLAGCONTAINERS

De juiste container niet gevonden?

Kunt u de opslagcontainer die u zocht niet vinden of heeft u speciale wensen? Voor elke vraag is er een container! Laat het ons gerust weten. Meedenken en het zoeken naar de container die bij uw behoefte past is ons toevertrouwd. Kijkt u ook eens bij onze projecten en container specials. Met een container is (bijna) alles mogelijk!

Onze opslagcontainers franco en snel geleverd

Beldock biedt u de containers franco huis geleverd aan. De prijs is dus inclusief levering bij u aan huis. Zo heeft u zelf geen omkijken en wordt de opslagcontainer voor uw deur geleverd!

Specialist in containers Beldock

Naast een specialist in opslagcontainers en andere containers zijn we ook Containergek! Wij geloven dat voor elke behoefte een passende container gevonden kan worden. En die behoefte gaat soms verder dan opslag of transport. Containers met mogelijkheden van een mobiele showroom, popup stores of zelf permanente bewoning. Wij verrassen graag met alle mogelijkheden. U vindt ons in het noorden van Nederland.

Het team van Beldock