ALLE SOORTEN EN MATEN Kantoorunits

Nieuwe en gebruikte kantoorunits van uiteenlopende afmetingen leveren wij aan zowel bedrijf als particulier. De units bestaan uit een zeer stabiel frame, wisselbare wandelementen en voldoen ze aan de ISO norm. U geeft zelf aan hoeveel ramen of deuren u wilt. Wij bieden ook de mogelijkheid om kantoorunits containers te schakelen om op deze manier meer ruimte te creëren. Een toilet, douche of wasbak in uw unit? U kunt onze kantoorunits in elk gewenste combinatie huren of kopen!

De Prijzen van kantoorunits

De prijzen van deze units fluctueren per dag. Informeer daarom altijd naar de beste prijs met een passend advies. Binnen een werkdag ontvangt u antwoord! Directe lijnen en weinig overheadkosten zijn de voordelen zodat u altijd verzekerd van de beste online prijs voor uw kantoorunit.

Het aanbod van

Kantoorunits

10 FT kantoorunit

De 10 ft kantoorunits zijn zeer mobiel en eenvoudig aan te sluiten. De unit is standaard uitgevoerd met 1 raam en 1 deur. Dit kunt u eenvoudig aanpassen of uitbreiden naar wens.

20 ft kantoorunit

Onze 20 ft Kantoorunits kunnen gebruikt worden als noodopvang, klaslokalen, kantoor, directieketen en/of schaftruimte. De kantoorunits zijn zeer mobiel en makkelijk aan te sluiten.

Bekijk de onbegrensde mogelijkheden

De juiste kantoorunit niet gevonden?

Kunt u de kantoorunit die u zocht niet vinden of heeft u speciale wensen? Voor elke vraag is er een container! Laat het ons gerust weten. Meedenken en het zoeken naar de container die bij uw behoefte past is ons toevertrouwd. Kijk ook eens bij onze projecten en container specials. Met een container is (bijna) alles mogelijk!

Onze units franco en snel geleverd

Beldock biedt u de kantoorunits franco huis geleverd aan. De prijs is dus inclusief levering bij u aan huis. Zo heeft u zelf geen omkijken en wordt de kantoorunit voor uw deur geleverd!

Specialist in Kantoorunits en meer: Beldock

Naast een specialist in kantoorunits en andere containers zijn we ook containergek! Wij geloven dat voor elke behoefte een passende container gevonden kan worden. En die behoefte gaat soms verder dan opslag of transport. Containers met mogelijkheden van een mobiele showroom, popup stores of zelf permanente bewoning. Wij verrassen graag met alle mogelijkheden. U vindt ons in het noorden van Nederland.

Het team van Beldock