Nieuwe en gebruikte kantoorunits met eindeloze mogelijkheden!

Nieuwe en gebruikte kantoorunits van uiteenlopende afmetingen leveren wij aan zowel bedrijf als particulier. De units bestaan uit een zeer stabiel frame, wisselbare wandelementen en voldoen ze aan de ISO norm. U geeft zelf aan hoeveel ramen of deuren u wilt. Wij bieden ook de mogelijkheid om kantoorunits containers te schakelen om op deze manier meer ruimte te creëren. Een toilet, douche of wasbak in uw unit? U kunt onze kantoorunits in elk gewenste combinatie huren of kopen!

Prijzen Kantoorunits

De prijzen van deze units fluctueren per dag. Informeer daarom altijd naar de beste prijs met een passend advies. Binnen een werkdag ontvangt u antwoord! Directe lijnen en weinig overheadkosten zijn de voordelen zodat u altijd verzekerd van de beste online prijs voor uw kantoorunit.

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

BINNEN 1 WERKDAG EEN OFFERTE/PRIJS

ZOWEL KOOP ALS HUUR

SCHERPE MARKTCONFORME PRIJZEN

HET AANBOD KANTOORUNITS

De juiste kantoorunit niet gevonden?

Voor elke vraag is er een passende kantoorunit of schaftunit! Niet gevonden wat u zocht? Laat het ons gerust weten. Meedenken en het zoeken naar de oplossing die bij uw behoefte past is ons toevertrouwd. Kijkt u ook eens bij onze projecten en container specials. Ook met een kantoorunit is (bijna) alles mogelijk!

Kantoorunits snel en franco geleverd

Wij bieden u onze kantoorunits franco huis geleverd aan. De prijs is dus inclusief levering bij u aan huis. Zo heeft u zelf geen omkijken en wordt de unit voor uw deur geleverd!

Kantoorunitspecialist Beldock

Wij zijn naast een specialist met meer dan 25 jaar ervaring ook gek op Containers! Wij geloven dat voor elke behoefte een passende kantoorunit of schaftunit gevonden kan worden. En die behoefte gaat soms verder dan opslag een kantoor of transport. Containers met mogelijkheden van een mobiele showroom, popup stores of zelf permanente bewoning. Wij verrassen graag met alle mogelijkheden!

Het team van Beldock