CONTAINERS SPECIALS: VOOR ELKE WENS EEN CONTAINER!

Soms is een standaard container niet voldoende en is er net wat meer nodig om een wens in vervulling te laten gaan. We tonen u daarom een greep uit ons assortiment van container specials. We gaan graag met u in gesprek en zoeken de juiste container die bij u past. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem dan ook gerust contact op!

De Prijzen van onze containers

We informeren u graag over de prijzen van onze speciale containers. Maak daarom uw wensen kenbaar zodat wij u de beste prijs en een passend advies kunnen geven. Binnen een werkdag ontvangt u antwoord! Directe lijnen, weinig overheadkosten en uitgebreide mogelijkheden om uw wensen waar te maken zijn de voordelen zodat u altijd verzekerd van de beste oplossing.

Het greep uit onze

Speciale containers

Onze containers franco en snel geleverd

Beldock biedt u een container franco huis geleverd aan. De prijs is dus inclusief levering bij u aan huis. Zo heeft u zelf geen omkijken en wordt de container voor uw deur geleverd.

Specialist in containers Beldock

Naast dat we specialist zijn in containers zijn we ook containergek! Wij geloven dat voor elke behoefte een passende container gevonden kan worden. En die behoefte gaat soms verder dan opslag of transport. Containers met mogelijkheden van een mobiele showroom, popup stores of zelf permanente bewoning. Wij verrassen graag met alle mogelijkheden. U vindt ons in het noorden van Nederland.

Het team van Beldock