Beldock Containers sponsort Glazen Huis “De Knipe”

oktober 15 2012

In de week van 18 t/m 24 december a.s. is dit jaar de jaarlijkse landelijke actie van 3FM. Drie dj’s van 3FM sluiten zich een aantal dagen op in het “Glazen Huis”, om zo geld in te zamelen voor projecten voor het Rode Kruis. Dit jaar staat het huis in Enschedé en het thema is “help babysterfte terugdringen“.

Zes meiden van 10 jaar, te weten Fardou, Anke, Eline, Romy, Bente & Sigrid uit de Knipe hebben bedacht dit ook te gaan doen. Zij willen met hun glazen huis 24 uur doorbrengen op het plein van de “Compagnonsschool” in De Knipe. Dit evenement zal plaatsvinden op 19 en 20 december 2012. Ze willen zoveel mogelijk geld inzamelen en dit vrijdag 21 december in Enschedé overhandigen aan de dj’s van 3FM.

Samen met hun ouders zijn zij vol enthousiasme met de voorbereidingen bezig. Ze hebben al heel veel leuke ideëen om zoveel mogelijk geld binnen te halen tijdens deze 24 uur.

Tijdens de optocht van de Knypster Merke kon men alvast kennis maken met een kleine versie van dit bijzondere glazen huis. Tijdens deze optocht was het glazen huis te bewonderen en deelden de meiden flyers uit.

Beldock Containers vindt dit een heel bijzonder project. Een prachtig initiatief van deze 6 meisjes. Wij sponsoren daarom het Glazen huis en zorgen ervoor dat de dames in een modern goed geïsoleerd huis kunnen verblijven tijdens hun actie.

Wij hopen dat dit een hele succesvolle actie wordt. Natuurlijk kunt ook u deze meiden daarbij helpen. U mag geld storten op rekening 14 32 44 256 t.n.v. Glazen Huis “De Knipe”.

U bent natuurlijk ook van harte welkom op 19 december a.s. tussen 17.00 en 20.00 uur of op 20 december tussen 14.00 en 17.00 uur.