Pop-ups stores voor Nacht van de mode

oktober 07 2016

Afgelopen september maand mochten wij enkele pop-up stores en een showroomcontainer plaatsen in Groningen. Onze producten werden gebruikt voor de `Nacht van de Mode` Hieronder een beschrijving van het evenement.

Nacht van de Mode

In het laatste weekend van september – de 26e – vindt in de stad Groningen de eerste editie van ‘de Nacht van de Mode’ plaats. De Nacht van de Mode zet de schijnwerpers op Groningen als modewinkelstad. Bijna alle modewinkels in het centrum zijn tot 22.00 uur ’s nachts geopend. De deelnemende winkels bieden hun bezoekers iets extra’s, zoals livemuziek, een hapje of drankje of een demonstratie. Ook vinden er in de binnenstad van Groningen verschillende mode activiteiten plaats: op een aantal centrale ‘stijlpunten’ in de stad kun je je haar laten doen, stijladvies krijgen, of een mode selfie maken. Op deze stijlpunten vinden ook verschillende modeshows plaats met een greep uit de herfst/winter collectie die op dat moment in de Groninger winkels hangt.
Tijdens de spetterende modeshow in de Der Aa-kerk wordt de prijs voor de ‘Best Geklede Groninger 2015’ uitgereikt door Maik de Boer. Mannen kunnen even bijkomen van het shoppen bij een speciale man hang-out spot. En voor wie geen genoeg kan krijgen van mode zijn er meerdere fashion after party’s in de binnenstad.
De dag ná de Nacht van de Mode, zondag 27 september, verandert de Grote Markt in Klein Berlijn. De Grote Markt wordt voor een dag omgetoverd tot een vintage walhalla. Er zal een divers aanbod zijn aan vintage kleding, accessoires en meubels. En daarnaast is er muziek van de heren van Church in the Wild en lekkere versnaperingen van o.a. Groen Goud. www.nachtvandemode.nl